De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

CWO trakteert Vlaardings voetbal op prachtige afsluiting seizoen

DVO'32 - VFC (za) 7-0

DVO'32 - VFC (za) 7-0

De organisatie, het bestuur van sv CWO en het bestuur van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap kunnen terugkijken op een super geslaagde finale dag. Het was niet eerder zo druk bij een finale als zaterdag 22 juni. Naar schatting ruim 2000 mensen bezochten de verschillende finales die aan het Trimpad werden gespeeld.

Heel voetballend Vlaardingen was uitgelopen en genoot niet alleen van het spel, maar bovenal van de gezelligheid. De organisatie rondom deze feestelijke dag had voor een horecaplein gezorgd met professionele apparatuur, een topbezetting en voldoende versnaperingen.

Ook na de hoofdfinale tussen DVO'32 en VFC zaterdag (7-0), bleef het nog lang gezellig aan het Trimpad. Voor voetballend Vlaardingen een bijzonder mooie afsluiting van het voetbalseizoen 2018-2019.

Organisatie en bestuur van CWO hebben Vlaardingen kennis laten maken met een feest. De club is trots op alle vrijwilligers. Ruim 40 CWO' ers waren actief achter de bar, als fotograaf, in de keuken, bezette de kassa, verkocht munten of ging aan de schoonmaak. Van A tot Z een geslaagde dag.

***

DVO’32 met overmacht Vlaardings Kampioen na eclatante zege van 7-0 op VFC

Na een lang en bewogen seizoen is de ploeg van trainer Ben Hoogwerf Vlaardings Voetbal Kampioen geworden. In een tamelijk eenzijdige wedstrijd was de equipe van de marathonweg veel te sterk voor de kersverse kampioen van de 4e klasse VFC. De ploeg uit Vlaardingen West walste de kwekkers compleet plat met een 7-0 zege.

Al na 7 minuten was het 1-0 voor DVO door een doelpunt van de ontketende Nico Huijer die voorbereidend werk van Robin den Breems en Floris Keizerwaard op waarde schatte. Bij deze actie raakte de keeper van VFC geblesseerd en moest helaas de strijd staken. Een flinke domper voor de kwekkers. DVO’32 echter liet zich niet van de wijs brengen en ging vrolijk door. Robin den Breems scoorde op een voorzet van Mark Verkade de 2-0 en Gert Jan van der Veen’s schot na pak hem beet een kleine 20 minuten betekende welhaast de beslissing 3-0.

VFC kwam deze mokerslag niet meer te boven, kon in de 1e helft geen vuist maken daar waar DVO’32 via een schitterende knal van Nico Huijer zelfs op 4-0 kwam. De na afloop door de organisatie verkozen man of the match Nico Huijer complementeerde zijn hattrick voor de thee met de 5-0.

Dit ging DVO’32 in de 2e helft natuurlijk niet meer weggeven , sterker nog Robin den Breems prikte na 50 minuten de 6-0 erin om het leed voor VFC nog groter te maken. Invaller Jelle Blankestijn knikte met zijn 1e balcontact de 7-0 tegen het net voordat VFC zijn 1e grote kans kreeg maar DVO sluitpost Ruben Verboon was op zijn post en pareerde de inzet. DVO’32 gaf vandaag hoegenaamd niks weg, de verdediging was paraat, het middenveld heerste en de aanval was een ware plaag.

VFC eindigde de wedstrijd nog met 10 man na een domme 2e gele kaart voortkomend uit frustratie waarna de scheidsrechter er maar een einde aan maakte, het was meer dan genoeg zo. DVO’32 pakt de titel Vlaardings Voetbal Kampioen 2019 met verve en wordt bijgeschreven in de analen van het toernooi.

DVO’32-VFC ( zat.)  7-0 (5-0)

Scoreverloop: 7e 1-0 Nico Huijer, 12e 2-0 Robin den Breems, 18e  3-0 Gert Jan van der Veen, 32e 4-0 Nico Huijer, 36e  5-0 Nico Huijer, 50e  6-0 Robin den Breems, 69e  7-0 Jelle Blankestijn.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: