De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vrijdag 8 november Main Event in Dallas-Texas

Costello van Steenis: ‘Op naar de Top!’

Costello van Steenis: ‘Op naar de Top!’

Kiiroo, designer van interactieve seks speeltjes voor dames en heren, heeft aangegeven grote interesse te hebben in een sponsorschap voor MMA Bellator-vechter Costello van Steenis. Het geeft de sport voor echte mannen met deze promotionele intentie een geheel andere lading mee dan je op voorhand zou verwachten.

Aan de vooravond van wat weer een belangrijk gevecht heet is een gedegen financiële ondersteuning als die van Kiiroo een belangrijke aanvulling op training en wedstrijden. Het vergroot de mogelijkheden een definitieve aanval te plegen op de eerste plaats in de ranking.

Het aanstaande gevecht zal op vrijdag 8 november in Dallas-Texas in het World Star Casino plaatsvinden. Tegenstander is de 34-jarige Amerikaan John Salter uit Nashville-Tennessee, die met 15 overwinningen en 4 nederlagen geen onneembare vesting lijkt.

Costello van Steenis is een goede drie maanden volop in training: ‘Niet dat ik op mijn lauweren rustte,’ aldus de Vlaardingse vechter, ‘maar toen ik hoorde dat dit gevecht eraan zat te komen is het gas er extra op gegaan. Salter is een links-hitter, dat vereist enige aanpassing omdat het gros rechts is. Verder duikt hij snel en graag naar je benen, het is een typische grondvechter terwijl ik meer van het stoten en afstraffen ben.’ Costello de strenge meester?

Om te wennen aan het spel van Salter staan de trainingen voor een groot deel in het teken van het grondgevecht. Costello: ‘Salter is van origine worstelaar, dat is niet echt mijn ding. Ik ben zeker niet bang, maar én links slaan én het grondgevecht samen maken dat ik daar momenteel veel op train. Mijn trainer Ricardo Wondel heeft veel partijen van Salter teruggekeken. Hij stemt op zijn speelstijl de trainingen af. Met die details, hoe belangrijk ook, hou ik me pas bezig als Ricardo alles heeft uitgewerkt.’

Maar zoals ieder gevecht zal de Vlaardinger ook ditmaal de beer niet verkopen aleer zijn huid bebloed in de kooi ligt. De wedstrijd in Dallas-Texas wordt zijn eerste hoofdpartij. Costello’s ster is rijzende, maar er zijn er meer die in Dallas hun Waterloo vonden. Hij is dus gewaarschuwd.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker