De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Extra damesteam mooie aanwinst

CION super vrouwelijk

CION super vrouwelijk

CION heeft volgend seizoen niet één maar twee damesteams op de velden rond lopen. Dit nieuwe meidenteam kan het aanstaande seizoen nog wel versterking/aanvulling gebruiken. Lijkt het je leuk één keer in de week te trainen en op zaterdag een wedstrijd te spelen? Dan zijn deze meiden opzoek naar jou. Mail je gegevens naar: Laurakoenen@live.nl.

OPROEP
‘Lijkt het je leuk om te voetballen in een gezellig meidenteam? Wij zijn op zoek naar sportieve meiden die graag in een gezellig team willen voetballen waar plezier voorop staat. Als je ervaring hebt, is dat mooi meegenomen, maar het is geen pré.

We trainen vanaf heden op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en zullen ons inschrijven voor de competitie vanaf aanstaande seizoen. De competitie gaat in de maand september van start.

Enthousiast geworden? Of ken jij iemand die graag zou willen gaan voetballen? Mail je gegevens dan naar: Laurakoenen@live.nl en als je wil kan je geheel vrijblijvend een keer gezellig met ons meetrainen om te kijken of voetbal/ons team wat voor jou is?!’

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: