De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Zwemmarathon de Kulk voor geld

€ 8.000 voor Make-A-Wish

€ 8.000 voor Make-A-Wish

Wethouder Bart Bikkers gaf zaterdag 15 juni om 19.00 uur het startsein voor de 4e zwemmarathon. Hierbij werd gezwommen voor het goede doel: Make-A-Wish. Negen teams, bestaande uit circa 10 deelnemers, verschenen aan de start. Het was druk, want naast deelnemers waren er ook veel toeschouwers aanwezig om de zwemmers een hart onder de riem te steken.

De teams moesten in estafettevorm gedurende 6 uur, een zwemmer in de baan hebben. De tactiek? Die mochten de teams zelf bepalen. Leeftijd, conditie en zwemervaring van de deelnemers was heel verschillend. De diversiteit zorgde voor een laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk evenement.

DJ Melvin en Kees met dubbel O zorgden voor de muzikale BOOST en ook was er een tombola, waarmee leuke prijsjes gewonnen konden worden. De lootjes verwisselden snel van eigenaar en waren snel uitverkocht. Om 01.00 uur precies, klonk het eindsignaal, werden de banen geteld en de eindstand opgemaakt. 

Het team “ZVVS Trimzwemmers” was, met 1065 banen, de grote winnaar. Zij gingen naar huis met de wisselbeker. Dit betekent dat ze volgende jaar ook weer van de partij moeten zijn om hun titel te verdedigen. Team “S2US” slaagde er voor de 4e keer in om het meeste sponsorgeld binnen te halen. Zij kregen als wisseltrofee een spaarvarken waar 1 Euro: het startkapitaal voor volgend jaar.

De organisatie van de zwemmarathon kon aan de vertegenwoordigster van Make-A-Wish, namens alle deelnemers, een cheque overhandigen met daarop een bedrag van € 8.000,00 prijkte en pronkte. Met dank aan alle deelnemers en sponsoren kan worden teruggekeken op een zeer geslaagd evenement. Tot volgend jaar.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: