De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

‘Vrijwilligers en hun organisaties kunnen rekenen op steun van het CDA’

CDA’ers geven vrijwilligers Valentijnstaart

CDA’ers geven vrijwilligers Valentijnstaart

Iets doen voor een ander. Dat maakt van Vlaardingen een nog fijnere stad om te wonen. Veel Vlaardingers doen vrijwilligerswerk. Zij verdienen waardering, vindt het CDA Vlaardingen. Daarom geeft deze partij op Valentijnsdag aan drie vrijwilligersorganisaties een Valentijnstaart: het Rode Kruis Waterweg-Noord, het klusteam van Hockeyclub Pollux en de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen.

Vrijwilligers en hun organisaties kunnen rekenen op steun van het CDA’, zegt gemeenteraadslid Marieke Thommis: ‘Of iemand nu actief is als lid of bestuurder van een vereniging, of mantelzorger, of als goede buur, ze doen allemaal waardevol werk.’ Voor het CDA is Valentijnsdag, 14 februari, een goede aanleiding voor de actie. Thommis: ’Zeker, want we houden van alle Vlaardingse vrijwilligers.’

De taart voor het Rode Kruis is voor de vrijwilligers die zich inzetten bij allerlei evenementen in onze stad. Wat er ook georganiseerd wordt, altijd kunnen de bezoekers rekenen op de hulp van deze hardwerkende vrijwilligers.

Week in, week uit maken allerlei mensen het voor anderen mogelijk om te sporten. Daarom geeft het CDA Vlaardingen dit jaar een taart aan het klusteam van hockeyvereniging Pollux. De teamleden zorgen voor tiptop velden, en het complex staat er ook altijd goed bij. Ze zijn onmisbaar voor de club.

De vrijwilligers van de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen verzorgen de festiviteiten rondom Koningsdag, de herdenking van de gevallenen op 4 mei en de Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit jaar is heb helemaal bijzonder, omdat Nederland 75 jaar vrijheid viert. Daarom vinden er allerlei extra festiviteiten plaats. Reden om ook de vrijwilligers van deze stichting een taart te geven

De Valentijnstaarten zijn donderdagavond 13 en vrijdag 14 februari aan de vrijwilligers gegeven tijdens een bezoek van een groep actieve CDA-leden.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker