De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Per 1 augustus a.s. breidt Museum Maassluis haar openingstijden verder uit

Ook doordeweeks naar Museum Maassluis!

Ook doordeweeks naar Museum Maassluis!

Stadsmakelaar Cultuur Gertjan van de Velden en Wethouder Cultuur Corine Bronsveld-Snoep bewonderden de tentoonstelling "\\ Maassluis bezet, vrijheid beperkt" tijdens het eerste openingsweekend in juli.

In de maand juli heeft met museum een voorzichtige heropening gedaan van 3 dagen per week, om te ervaren hoe een heropening met alle coronamaatregelen zou verlopen. Tot op heden is het museum zeer tevreden over de gang van zaken en zijn ook de vrijwilligers enthousiast om de openingstijden verder uit te breiden.

Het museum gaat per 1 augustus a.s. open van dinsdag tot en met zondag van 14.00 uur tot en 17.00 uur. Daarmee zijn de openingstijden weer zoals vanouds. Uiteraard blijven de verdere coronamaatregelen van kracht, zo mogen maximaal 8 bezoeker het museum tegelijkertijd bezoeken en is er een looproute door het pand en voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de vrijwilligers te bewaren.

Momenteel is de tentoonstelling “\\ Maassluis bezet, vrijheid beperkt” over de impact dat de Tweede Wereldoorlog had op het dagelijks leven in Maassluis.
Zeker de moeite waard om eens een middagje op uw gemak rond te kijken in het museum!
 

Locatie Museum Maassluis
Zuiddijk 16
3143 AS Maassluis
010 – 5913813
info@museummaassluis.nl
www.museummaassluis.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker