De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Kunstmarkt in Het Zonnehuis

Kunstmarkt in Het Zonnehuis

Op zaterdag 17 augustus wordt er een kunstmarkt gehouden in Het Zonnehuis van 14.00 tot 17.00 uur. Hier zullen verschillende kunstenaars hun werk te koop aanbieden en demonstraties geven. Denk hierbij aan schilderijen, keramiek, weven, vilten, sieraden en mozaïeken. Ook enkele bewoners zullen op de markt hun werk te koop aanbieden en gaan schilderen.

Op deze middag zijn er een aantal artiesten, die de middag muzikaal opfleuren en iemand die karikaturen tekent. Iedereen is van harte welkom bij Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.

Tijdens deze kunstmarkt zullen verschillende kunstenaars hun werk te koop aanbieden en demonstraties geven. Ook enkele bewoners zullen op de markt hun werk te koop aanbieden en gaan schilderen. Verder een optreden van zangeres Marcelle, laat je portretteren door een karikaturist en luister naar de muzikale omlijsting van een mondharmonica speler.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: