De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Isabelle Voogt naar IJsland

Winzo en de 100-jarige prijsreis

Winzo en de 100-jarige prijsreis

Mooie prijsjes zijn voor meisjes. Trouwe klant Isabelle Voogt kreeg uit handen van wethouder Bart de Leede virtueel (ze was er namelijk zelf niet) uit een mooie reischeque voor twee personen naar IJsland.

De reden voor dit alles was het 100-jarig bestaan van Winzo IJssalon. Eigenaar Rick van der Windt en zijn ijskoningin Mable hadden voor de gelegenheid liefst 16 prijzen beschikbaar gesteld. Dat varieerde van tegoedbonnen en literpotten ijs tot aan de reis naar IJsland. Waarin de naam in dit geval een mooi en passend voorteken is.

Het weer had vandaag meer een voorschot genomen op het arctische van de hoofdprijs dan dat er rekening werd gehouden met het feit dat er een eeuwfeest aan de gang was. Toch stond de zaak propvol en na afloop van alle plichtplegingen ging het likken aan koude lekkernijen door alsof er geen oponthoud was geweest. Zelfs was er een poema (of was het een panter?) die gelukzalig aan een ijsje likte.

Clown Slimmie van de Mikkies hield nog even succesvol het verkeer staande om ijsjes uit te delen voor wie met alle regen (waarachter gelukkig zonneschijn) het stalen strijdros niet wenste te verlaten. Al met al een mooie dag en het ijs? Nog niet goed en wel koud en het vloog alweer de toonbank over. Op naar weer een eeuw?

Nu de officiële handelingen tot het jongste verleden behoren is Winzo weer gewoon ijssalon. Dat betekent dat Rick als een oer-Vlaardingse Panoramix nieuwe smaken aan het ijspalet toevoegt en zorgt voor nieuwe voorraad en zijn vrouw Mable haar oog in het koude zeil houdt.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker