De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

U kunt zich inschrijven voor één van de twee rondes

Uitnodiging Informatiemarkt Unileverterrein

Uitnodiging Informatiemarkt Unileverterrein

woensdag 11 september

 

Eind 2019 verlaat Unilever Research & Development na ruim 60 jaar haar campus in Vlaardingen. De nieuwe eigenaar Van Adrighem Group wil, samen met de gemeente Vlaardingen, het Unileverterrein ontwikkelen tot een dynamisch nieuw stuk stad, waar wonen en werken elkaar vinden en versterken. In de planvorming worden omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden uit Vlaardingen betrokken. De drukbezochte wandeling op 3 juli en de ontwerpsessie op 10 juli waren de eerste stappen in het participatietraject.

De opbrengst van deze bijeenkomsten zijn in de zomer, samen met de resultaten van onderzoeken en andere input, verwerkt in het Concept Masterplan.

 

Informatiemarkt

 

Op woensdag 11 september praten we u bij over het Concept Masterplan. Hoofdontwerper Jeroen Zuidgeest (Studio for New Realities) legt tijdens een presentatie en interview uit welke keuzes zijn gemaakt en hoe de ideeën, kansen en zorgen uit de eerdere bijeenkomsten zijn meegenomen. Hierna heeft u de gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken. Bij panelen met verschillende thema’s kunt u vragen stellen en feedback geven op het Concept Masterplan.

Daarnaast zijn we benieuwd of u zelf van plan bent initiatief te nemen in het gebied, bijvoorbeeld als ondernemer of huurder, of dat u tips heeft over wie we hiervoor kunnen benaderen. Zo starten we met bouwen aan een levendige community van toekomstige bewoners, ondernemers en gebruikers.

 

 

Datum: woensdag 11 september

Tijd: ronde 1: 18.30 – 19.15 uur, vervolgens bezoek informatiemarkt

ronde 2: 19.30 – 20.15 uur, vervolgens bezoek informatiemarkt

Locatie: wordt na aanmelding per e-mail bekend gemaakt

U kunt zich inschrijven voor één van de twee rondes. Elke ronde begint met een presentatie / interview. Vervolgens kunt u de informatiemarkt bezoeken.

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor de Informatiemarkt kan tot uiterlijk 6 september via deze link: 'ik meld me aan'. Hier geeft u ook aan welke van de twee rondes uw voorkeur heeft enmet hoeveel personen u komt.

Er is een maximaal aantal deelnemers. Daarom verzoeken we u nadrukkelijk om u vooraf in te schrijven. Zonder aanmelding kunnen we u helaas geen toegang verlenen.

Kent u een buurtgenoot die geen of weinig toegang heeft tot internet? U mag hen gerust als extra personen opgeven bij uw eigen inschrijving. We willen graag dat iedereen kan meedenken over de toekomst van het Unileverterrein.

 

Blijf op de hoogte

 

Meer informatie over de plannen voor de toekomst van het Unileverterrein en het participatietraject vindt u op www.toekomstunileverterrein.nl. Als u nu al vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@toekomstunileverterrein.nl.

 

We hopen u te zien op de Informatiemarkt Unileverterrein op woensdag 11 september.

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: