Zoeken

VFC verslaat favoriet SVV

In de strijd om de Supercup
SCHIEDAM - Tegen de verwachting in heeft de kampioen van Vlaardingen, VFC, vanavond de kampioen van Schiedam, SVV, met ruime cijfers klop gegeven: 1-4. Na afloop van de lichtwedstrijd op het kunstgrasveld van sportpark Willem-Alexander overhandigde burgemeester Cor Lamers de Supercup aan de aanvoerder van VFC.

Een verdiende overwinning, zo vond Lamers en als pleister op de wonde voor Schiedam, memoreerde hij,  deed VFC dat in de kleuren van Schiedam, geel/zwart. De wedstrijd om de supercup was geenszins een 'oefenpot', zoals de Supercup in het betaalde voetbal veelal wordt beleefd, maar was echt een wedstrijd die er toe deed (gadegeslagen door toch zo'n 300 toeschouwers, best veel in deze winterse omstandigheden). De vreugde bij de winnaars was dan ook groot na afloop, zoals ook de teleurstelling bij de roodgroenen groot was.

Een prima initiatief om de Supercup weer tot leven te brengen door de organisatoren van het Schiedams Kampioenschap. Na de wedstrijd en prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig in de afgeladen kantine van Kethel Spaland, met muziek van een DJ, met ook Nederlandse zang door SVV-speler Roy van Zon, de spits die de snelste hattrick ooit op zijn naam heeft staan, in de met 0-28 gewonnen wedstrijd tegen FC Blankenburg. Of had wellicht... want de KNVB heeft aangekondigd FC Blankenburg uit de competitie te zullen nemen.

Morgen volgt het wedstrijdverslag van SVV -  VFC door Ton de Leede.

 


Auteur: Jan Schrijver (tekst + foto)
Gepubliceerd: 14-01-2017
Aantal keer bekeken: 1691


Reacties

Re: VFC verslaat favoriet SVV

Volgend jaar komen ze VFC weer tegen, maar dan in de 3eklasse.

Door Masje op 15-1-2017 04:54:25
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
VFC verslaat favoriet SVV

Laadtijd van deze pagina: 0,0312934
© De Vlaardinger  |  Inloggen