Zoeken

Wake up in it genomineerd!


De Innovatieprijs, onderdeel van de Nationale Evenementenprijzen, wordt uitgereikt aan het evenement dat in 2013 'de voor de sector meest relevante innovatie heeft doorgevoerd'. Behalve Wake up in It zijn verder nog genomineerd in de categorie ‘Innovatieprijs 2013’: Welcome to the Village
en Roofgarden.
’Hotel Rotterdam, Wake up in It' is een initiatief van Judith van den Berg en Wibbine Kien. Zij matchen festivalgasten uit binnen- en buitenland met in Rotterdam wonend top-talent (in de discipline van de betreffende festivals). Overnachting en ontbijt bij de artiest thuis inbegrepen!
 
Voorbeelden: Bezoekers van kunstbeurs ‘Art Rotterdam’ kunnen een match boeken met een Rotterdamse kunstenaar. De bezoeker maakt kennis met de kunstenaar en met diens werk, en overnacht bij de kunstenaar! Jazz-fans laten zich tijdens een Jazz festival matchen met een Jazzmuzikant. Extra spannend: Er kan niet worden gekozen aan wie je wordt gekoppeld. De organisatie maakt een persoonlijke match tussen een bezoeker en een artiest.
 
Wake up in It haakt aan bij bestaande festivals en maakt gebruik van in de stad aanwezig top-talent. Met deze ingrediënten worden dankzij de zorgvuldige matches nieuwe ervaringen, prachtige verhalen en veel publiciteit gecreëerd.
 
De afgelopen weken konden evenementenorganisatoren en gemeenten in Nederland hun evenement of gemeente aanmelden voor de Nationale Evenementenprijzen. De gemotiveerde inzendingen zijn hierop voorgelegd aan de onafhankelijke vakjury.
 
Op 20 november, tijdens het Nationaal Congres Evenementen in Nijmegen, zal de winnaar bekend worden gemaakt.
 


Auteur: Redactie (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 08-10-2014
Aantal keer bekeken: 1227


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Wake up in it genomineerd!

© De Vlaardinger  |  Inloggen