Zoeken

Exclusieve gastoptredens nieuwe show Marjolein Meijers

Theater aan de Schie presenteert met trots

Woensdag 22 november a.s. speelt Marjolein Meijers haar nieuwste voorstelling MUZIEK! in het Wennekerpand in Schiedam. Omdat het die dag ook haar verjaardag is trakteert Theater aan de Schie haar en het publiek op een feestelijke avond met exclusieve gastoptredens van Lenny Kuhr en Astrid Nijgh. Na afloop spelen The Wanderers frisse rock-‘n-roll, met klassiekers uit de jaren vijftig en zestig in het grand café.

Wat doet een rasartiest bij het plannen van een optreden en het is net toevallig haar verjaardag? Marjolein Meijers: “Spelen natuurlijk, muziek maken is wat ik het liefste doe!” Dus maakt Theater aan de Schie er met Marjolein en haar mannen woensdag 22 november een bijzonder feestje van. “Het Wennekerpand is een mooie plek om mijn verjaardag te vieren. Ik verheug me nu al!”

Muzikale wereldreis
Marjolein Meijers maakt haar leven lang al muziek, ze zingt, speelt bas, gitaar, banjo en maakt al dertig jaar theatervoorstellingen met muziek. Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. Haar nieuwste programma MUZIEK! bruist opnieuw. Met veel nieuwe liedjes, prachtige muziek en persoonlijke verhalen. “We maken een muzikale wereldreis,” zegt ze er zelf over. “We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika.”

Twee toppers 
Een verjaardag moet worden gevierd, en dat doet Theater aan de Schie met gastoptredens van niemand minder dan Lenny Kuhr – vorige maand won de zangeres nog de oeuvreprijs tijdens de BUMA NL Awards én Astrid Nijgh. Meijers: “Ik wilde muzikanten vragen die door de jaren heen muzikaal iets voor mij hebben betekend. Van alle artiesten met wie ik wel eens heb samengewerkt, zijn deze twee toppers mij altijd bijgebleven. Omdat zij niet alleen muzikaal heel goed zijn, maar ook hele aardige collega’s.”

www.theateraandeschie.nl

 


Auteur: Redactie (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 14-11-2017
Aantal keer bekeken: 77


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Exclusieve gastoptredens nieuwe show Marjolein Meijers

© De Vlaardinger  |  Inloggen