Zoeken

Kerstworkshop haken met Tamara Kokken


Haken is hip en hot en voor iedereen. Haken is heerlijk ontspannend. Een goede reden dus om u op te geven voor deze speciale workshop. Voor deze workshop moet u de basistechnieken van het haken beheersen (losse, vaste, stokje).

Waar, wanneer & kosten
De workshop is op donderdag 23 november van 10.30-13.00 uur, in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100. De kosten betaalt u bij aanvang aan de docent: € 25,00 inclusief katoengaren en een mapje met informatie en patronen, koffie/thee. Neem wel eigen haaknaalden en steekmarkeerders mee.

Aanmelden
• E-mail: info@bibliotheek.vlaardingen.nl
• Telefonisch: 010-434 32 22
• Bij de klantenservice in de bibliotheek

Over Tamara Kokken
Naast haar baan bij UN1EK onderwijs & opvang besteedt zij elk vrij uurtje aan haken. 'Als creatieveling op het gebied van scrapbooking, sieraden maken, meubeltjes opknappen en nog veel meer, ontdekte ik in 2014 het haken.

Ik leerde het mezelf door te kijken naar YouTube filmpjes en heel veel oefenen. Je kunt wel zeggen dat ik verslaafd ben aan de haaknaald. Door het hele huis liggen bolletjes wol en kleurrijke creaties.

Na een drukke werkdag maak ik mijn hoofd leeg door de haaknaald te pakken en verder te gaan met mijn project: een kraamcadeautje, een kledingstuk of leuke woondecoraties. Het werkt echt ontspannend. Graag deel ik mijn passie.'

 


Auteur: Bibliotheek (Tekst)
Gepubliceerd: 13-11-2017
Aantal keer bekeken: 83


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Kerstworkshop haken met Tamara Kokken

© De Vlaardinger  |  Inloggen