Zoeken

Kinderboekenweekfeest in bibliotheek: KOM!


Als afsluiting van de Kinderboekenweek vieren we op zaterdag 14 oktober tussen 10.30-15.00 uur het Kinderboekenweekfeest in de centrale bibliotheek aan de Waalstraat 100. Ieder kind is welkom: lid of geen lid! Toegang gratis.

Thema Kinderboekenweek
Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017 want griezelen is dit jaar het thema. Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt – de grens tussen een verhaal en werkelijkheid - ligt voor ieder anders.

Monsters, spoken, nachtmerries, zombies, schaduwen, angsten, heksen, achtervolgers: er is een moment dat ze onder je huid of onder je bed kruipen. Door over ze te lezen kun je ze bedwingen, want het ‘kwaad’ wordt meestal wel overwonnen! Grijp nu je kans, want in de bibliotheek is er natuurlijk veel griezeligs te lezen

Activiteiten
Doe mee met enge en mindere enge dingen én krijg het Geweldige Griezel Dapperheidsdiploma! Ook is er natuurlijk voor jong & oud wat griezelig lekkers te eten (griezelcake!) en te drinken.

In de Medialounge is het lekker veilig griezelen tijdens het voorlezen uit ‘Dit is een boek vol monsters’. En doe mee met de Griezeldans van dansjuf Petra. Kinderen kunnen op de 1e etage terecht voor een bijzondere enge techniekworkshop. Natuurlijk is er schminken, de Griezel Fotoshoot en VerkleedFeest, en de GriezelSpeurtocht.   

Op de 2e etage organiseert het Archeologisch Depot bijzondere activiteiten: zandvlooien in drie zandbakken, grondmonsters uitpluizen en nog veel meer. Er is een Griezellab met skeletten, schedels, mysteriedozen & spinnenwebben. Kortom, leer spelenderwijs over archeologie. 

De activiteiten zijn voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Aanmelden is niet nodig.

 


Auteur: Bibliotheek (Tekst + Flyer)
Gepubliceerd: 02-10-2017
Aantal keer bekeken: 95


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Kinderboekenweekfeest in bibliotheek: KOM!

© De Vlaardinger  |  Inloggen