Zoeken

Culturele en culinaire streekproducten tijdens Polderparade


Zondag 1 oktober organiseert KADE40 i.s.m. de deelnemende locaties de Polderparade: een route – bij voorkeur op de fiets af te leggen – langs 8 locaties, van Westwijk tot Zuidbuurt. Onderweg kan er geproefd worden van kunst, theater, (beeldende) kunst en lokale producten.

Programma
Tussen 12.00 en 17.00 uur kan er op de verschillende locaties genoten worden van muziek, theater en (beeldende) kunst. De te fietsen route kan zelf uitgestippeld en gereden worden of men kan ervoor kiezen een route onder begeleiding van een gids te fietsen. De optredens zijn zo geprogrammeerd dat verdeeld over de middag alle optredens te zien zijn. Het programma is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Naast muziek (optredens van Daisy Cools i.c.m. Jazz aan de Waterweg Bigband, Jan de Ligt, Yes Darling, Lulu Swing en Chiel) is er theater (Balder Theater en Reza/Perzische vertellingen), een kindervoorstelling (Gonnie & Vriendjes), een tentoonstelling van jong beeldend kunstenaar Robbert Roskam, een workshop fermenteren en worden er spannende verhalen voorgelezen.

Het volledige programma is te vinden op Facebook/polderparade Vlaardingen, maar zal ook op www.kade40.nl gepubliceerd worden.

Deelnemende locaties (in willekeurige volgorde): Golfbaan Schinkelshoek, de Buitenplaats, Galerie van B, De Vreemde Vogel, Paviljoen de Krabbeplas, Hoeve Avondrust, Voedselbos en de Wijnboerderij.

De Polderparade is mede  mogelijk gemaakt door een bijdrage van: Gemeente Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Popunie, Deltaport Donatiefonds en de Vrienden van KADE40. 

 


Auteur: KADE40 (Tekst)
Gepubliceerd: 12-09-2017
Aantal keer bekeken: 201


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Culturele en culinaire streekproducten tijdens Polderparade

© De Vlaardinger  |  Inloggen