Zoeken

Voetbalavondje? Kom naar CION - Victoria’04

Spanning bij nakend kunstlicht

Zaterdag 7 oktober staat er een flinke kraker op het programma in de Broekpolder. Om precies te zijn de voetbalburen-vendetta tussen CION en Victoria'04. Maar niet als gebruikelijk is de aftrap rond theetijd, halverwege de middag. Ditmaal en voor de gelegenheid is de aftrap om 18.00 uur.

CION heeft deze keer een marginaal thuisvoordeel. Immers de velden grenzen aan elkaar aan als de voorhoofden van een Siamese tweeling. Victoria'04 zal ongetwijfeld de afstand te voet overbruggen. Zoveel is zeker.

Bij CION leefde de idee de wedstrijd, die bewezen altijd bol staat van spektakel, nu eens om 18:00 uur te laten beginnen. Toen Victoria'04 hiervan hoorde was het enthousiasme even groot. De reden van de verschuiving is de hoop dat vele supporters, zij die het daglicht niet kunnen verdragen, mensen die nog een potje als verfrissend ervaren, en verplichte 'Met Moeders' zaterdagshoppers, bij CION een kijkje komen nemen.

Iedereen is van harte welkom op het complex aan de Kooikersweg. Zoek gerust een plaatsje langs de lijn, aan de bar, in de kantine of overdekt en uit de wind (of regen) op onze tribune. Keuze genoeg. En na afloop is er feest. Zoveel is zeker, want de punten blijven in Vlaardingen. De vraag is alleen of het er twee of drie zijn.

U komt toch ook? Tot zaterdag!

https://www.facebook.com/events/497591913948187/

 


Auteur: Dennis Vuijk (Tekst), Waterweg Sport/Mischa Keemink (Fotografie)
Gepubliceerd: 03-10-2017
Aantal keer bekeken: 448


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Voetbalavondje? Kom naar CION - Victoria’04

© De Vlaardinger  |  Inloggen