Zoeken

Energie + Doel = Resultaat

Victoria’04 – SVV 8-0 (2-0)

Victoria’04 begon bijzonder gemotiveerd aan de wedstrijd. Dit om de grote nederlaag vorige week tegen Maense snel te doen vergeten. In het begin bood SVV nog goed tegenstand. Voor beide doelen ontstonden gevaarlijke momenten.

Maar naarmate de wedstrijd vorderde domineerde Victoria’04 als een strenge meesteres. Halverwege de eerste helft kwam een rode kaart de Schiedammers duur te staan. Zij raakten de grip op de wedstrijd kwijt en wat restte was eenrichtingsverkeer.


In de tweede helft liep Victoria’04 vrij gemakkelijk uit naar een eindstand van 8-0. Al mag dat laatste enigszins eufemistisch klinken, het is de waarheid.

Opstelling Victoria’04: Bob Kloppenburg, Kevin van der Meijs, Peter de Klein, Bob Planken (70: Peter van den Berg), Gürhan Tüzemen (46: Lars van der Borden), Oscar Knecht, Jur de Visser, Donny van Balen, Glenn de Visser (60: Selim Altuntas), Raymon Lingen, Jim Don

Doelpunten Victoria’04: 1-0 en 2-0 Glenn de Visser, 3-0 Donny van Balen, 4-0 en 5-0 Raymon Lingen, 6-0 Jur de Visser, 7-0 Raymon Lingen, 8-0 Selim Altuntas


 


Auteur: Arie Noordhoek (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 01-10-2017
Aantal keer bekeken: 94


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Energie + Doel = Resultaat

© De Vlaardinger  |  Inloggen