Zoeken

Maense-Victoria’04 6-2 (3-1)

Afgedroogd zonder handdoek


Victoria’04 heeft zaterdag geen punten over weten te houden aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Maense bleek in de eerste helft het vizier op scherp te hebben staan. Victoria’04 verzuimde de trekker een aantal keren over te halen. Het vlaggenschip ging tegen Maense met 6-2 onderuit.

Voor de pauze kwamen de Rotterdamse gastenheren drie keer tot scoren. Dit was redelijk geflatteerd te noemen, omdat de ploeg van oefenmeester Jacobs een aantal goede kansen had om doelpunten te maken. Donny van Baalen wist uiteindelijk als enige Victoriaan in de eerste helft te scoren. Zo werd er in een zonnig Rotterdam met 3-1 gerust.

In het tweede bedrijf probeerde de Vlaardingers zich terug te knokken in het duel. Jur de Visser had vanaf elf meter de uitgelezen mogelijkheid om de Broekpolderbewo-ners terug te schieten in het duel. Hij benutte deze mogelijkheid echter niet. In plaats van 3-2 werd het korte tijd later 4-1.

De bezoekers bleven strijdvaardig en kwamen door een tweede doelpunt van Donny van Baalen op 4-2. In de slotfase nam Victoria meer risico door met minder verdedigers te gaan spelen. De Vlaardingse vierdeklasser kon echter geen doelpunten meer produceren. Doelkman Bob Kloppenburg wist bij de 5-1 tussenstand nog een strafschop te stoppen. Maar Maense bleef handig gebruik maken van de ruimtes achterin en liep in de blessuretijd uit tot 6-2.

Kortom: een dramatische start van de competitie voor Victoria’04.

Opstelling Victoria’04: Bob Kloppenburg, Kevin van der Meijs, Lars van der Borden, Jur de Visser, Bob Planken (75: Kevin van Rooijen), Gürhan Tüzemen (65: Calvin Jongejan), Donny van Balen, Raymon Lingen, Jim Don, Glenn de Visser, Perry van der Kolk (65: Peter van den Berg)

Doelpunten Victoria’04: Donny van Balen (2-1 en 4-2)

 


Auteur: Arie Noordhoek (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 24-09-2017
Aantal keer bekeken: 154


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Maense-Victoria’04 6-2 (3-1)

© De Vlaardinger  |  Inloggen