Zoeken

VFC ontvangt cheque 1.250 euro van Rotary Vlaardingen


VFC is een grote vereniging geworden door de enorme toestroom van leden uit de omliggende wijken. Hierdoor staat de club ook voor meer en grotere uitdagingen. Niet alleen de logistieke uitdagingen maar ook de uitdagingen om iedereen te kunnen laten voetballen. Met iedereen bedoelen we ook de minder sociaal draagkrachtigen waarbij de contributie betaling wat moeizaam is of zelfs achterwege blijft.

Natuurlijk kan er een beroep gedaan worden op gemeentelijke of regionale voorzieningen echter er zijn schrijnende situaties waarin de ouders tussen wal en schip vallen. VFC laat de betrokken voetballers niet in de kou staan door hen de toegang tot het voetbal te ontzeggen. Ook kan VFC bijspringen indien er een beroep gedaan wordt op het ter beschikking stellen van voetbalkleding zoals broekjes, kousen en/of scheenbeschermers.

De kosten die hiervoor gemaakt worden zijn niet gedekt door andere inkomsten. De Rotary Vlaardingen heeft VFC hiervoor een cheque ter beschikking gesteld van € 1.250,-. Het mag duidelijk zijn dat we de Rotary zeer erkentelijk zijn voor dit gulle gebaar.

Voorzitter Miranda Kortenhof overhandigde op dinsdag 19 september 2017 de cheque aan VFC in de persoon van Laurens Rijntalder.

 


Auteur: Ruud Ham (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 23-09-2017
Aantal keer bekeken: 155


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
VFC ontvangt cheque 1.250 euro van Rotary Vlaardingen

© De Vlaardinger  |  Inloggen