Zoeken

Sport

Abonneren op deze RSS-feed
AGE/GGK-Victoria’04 1-2 (0-2)
23-10-2017
Auteur: Arie Noordhoek (Tekst + Fotografie)
Onder de rook van het nabij gelegen vliegveld moest in Rotterdam rekening worden gehouden met een forse wind dwars over het veld. Dit maakte het voetbalspel niet eenvoudig. In de eerste helft bleek Victoria’04 beter te kunnen omgaan met de weersomstandigheden. De in de eerste helft opgebouwde voorsprong werd echter na de pauze niet uitgebreid. In de slotfase wist de thuisclub tegen te scoren om de spanning in de wedstrijd terug te brengen.
CWO laat de punten liggen bij SVS 3-2
22-10-2017
Vooraf stonden CWO en SVS nog gelijk in punten beide 6 punten uit 4 wedstrijden. Maar na zaterdag 21 oktober was dat voorbij ...
Machteloos Zwaluwen verliest van Jodan Boys met 0-3
22-10-2017
Hoewel Zwaluwen de eerste minuten gevaarlijk voor de doelman van Jodan Boys verscheen, lukte het niet om een doelpunt te maken. De tegenstander kwam er daarna gevaarlijk uit en had voor de rust al voldoende afstand kunnen nemen. Dat gebeurde wel vlak na de pauze en in blessuretijd. Zodoende verloor een machteloze thuisploeg met 0-3.
Bolnes geen partij voor een DVO op halve kracht
21-10-2017
Op de regenachtige zaterdag 21 oktober had DVO'32 de confrontatie met rode lantaarn drager Bolnes. Een ontmoeting waarbij onderschatting op de loer lag, daar de Ridderkerkers uit 4 duels nog geen enkel punt hadden weten te vergaren. Een schone taak dus voor de technische staf om de ploeg scherp aan de start te brengen.
CION versterkt zich met oud prof voetballer Ricardo Malaihollo
18-10-2017
Auteur: Dennis Vuijk (Tekst)
CION en trainer Slobodan Dutina verkeren nog voor december in een feestelijke stemming. De Sint komt pas over een drietal weken en van de Kerstman ontbreekt nog ieder spoor, maar CION pakt het cadeautje Ricardo Malaihollo met plezier uit. De ex-prof is een welkome aanvulling op de selectie. Met zijn komst is CION een ervaren rechtervleugel verdediger rijker.
Wandelvoetbal voor senioren bij V.V. Zwaluwen
16-10-2017
Auteur: Tekst: Ans Ouweneel / Foto: VV Zwaluwen / Opmaak: Cees Groen
Seniorenwelzijn en Vlaardingen in beweging organiseert i.s.m. V.V. Zwaluwen wandelvoetbal voor senioren. Wandelvoetbal is een variant van voetbal waarbij de regels aangepast zijn aan de doelgroep van de senioren. De meest opvallende regel daarbij is dat het verboden is om te (hard) lopen. Met wandelvoetbal spelen twee teams van zes spelers zonder keeper op een klein veld. De doelen zijn klein en laag, slidings zijn uit den boze.
Victoria’04-Rotterdam United 4-2 (2-1)
16-10-2017
Auteur: Arie Noordhoek (Tekst + Fotografie)
Victoria’04 kwam in de eerste helft vaker in balbezit en liep uit naar een 2-0 voorsprong. Nog voor de rust kwamen de bezoekers uit Rotterdam terug in de wedstrijd door tegen te scoren. Halverwege de 2de helft kwam Rotterdam United op gelijke hoogte, maar in de slotfase pakte Victoria’04 de volle winst.
CWO - Zuidland : een vermakelijke, zonnige zaterdagmiddag
15-10-2017
De maaiploeg van Zuidland had een midweekje Centerparcs, waardoor de groene grasmat zaterdagmiddag 14 oktober meer leek op een hobbelig hoogpolig tapijt. Ondanks de trage grasmat lieten zowel Zuidland als CWO zien dat ze erg veel zin hadden in een potje voetbal. CWO begon sterk en wist binnen vier minuten het netje te doen bollen. Laurens de la Cruz wist vanaf links met een lange bal Romeo da Silva te bereiken. Romeo nam de bal met de borst mee en schoot de bal links van de keeper laag binnen.
DVO’32 kruist de degens met Excelsior Rotterdam
14-10-2017
Zaterdag 14 oktober 14:30 - DVO'32 - Excelsior Rotterdam 5 - 1 Op deze lenteachtige zaterdag moest het keurkorps van oefenmeester Ben Hoogwerf de degens kruisen met het jeugdige Excelsior Rotterdam. Het werd een gedenkwaardige dag ...
Blamage Zwaluwen : nederlaag 6 tegen 1
14-10-2017
Heel veel meer valt er niet van te maken. Het collectieve falen van Zwaluwen kan niet anders worden omschreven. Als je het voor elkaar krijgt om na een slechte eerste helft toch met een voorsprong de rust in te gaan, dan verwacht je dat er iemand opstaat en de waarheid zegt. Blijkbaar niets van dat alles. Binnen no-time buigt ’s-Gravenzande de achterstand om en bij Zwaluwen staat men erbij en kijkt ernaar. Men kijkt naar een tegenstander die bereid is om wel alles te geven.
Meer artikelen...

© De Vlaardinger  |  Inloggen