Zoeken

Foutje bedankt!

Frans van Brederoode niet op VVD-kieslijst
U bent deze week via een persbericht geïnformeerd over de kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018 van het VVD-netwerk Vlaardingen. Tot mijn stomme verbazing heb ik kennis genomen van het feit dat ondergetekende ook staat vermeld op die lijst.

Voor uw informatie:
Binnen de VVD is geregeld dat kandidaten 1 week de tijd hebben, na vaststelling van de kieslijst, om aan het kaderstellend bestuur te laten weten of zij hun plek accepteren op de kieslijst.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 20 november jongstleden heb ik uitdrukkelijk laten weten nog niet te weten of ik akkoord ga.
Sterker nog ... ik heb laten weten bedenktijd nodig te hebben of ik überhaupt wel een plek ambieer op de kieslijst van het kandidaat stellend bestuur netwerk Vlaardingen. Desalniettemin heeft het bestuur gemeend deze kandidatenlijst toch te moeten publiceren. Inclusief mijn naam op de lijst.

Inmiddels heb ik binnen de gestelde termijn (ruim binnen 1 week nà de ALV)  aan het bestuur laten weten GEEN belangstelling te hebben voor een plek op de kandidatenlijst. En het bestuur verzocht een rectificatie aan de leden en de pers te verzenden. Aan dit verzoek is helaas niet voldaan.

Het lijkt mij correct u van een en ander op de hoogte te stellen.
 


Auteur: Frans van Brederoode (Tekst), Familie Archief (Tekening Frans van Brederode)
Gepubliceerd: 24-11-2017
Aantal keer bekeken: 362


Reacties

Re: Foutje bedankt!

Het lijkt er op dat de oude garde uitgespeeld is en wellicht daarom de indruk wil wekken dat het nog steeds rommelt binnen de Vlaardingse VVD? Ik wens Bart en zijn team veel succes en plezier de komende tijd.

Door Paal op 24-11-2017 21:21:13

Re: Foutje bedankt!

Tja dat zou kunnen maar het is in ieder geval erg dom om, binnen een week, zo snel al de kandidatenlijst te publiceren voor de buitenwacht...

Door Bart aanhanger op 26-11-2017 00:03:59

Re: Foutje bedankt!

Ik denk het niet Paal. Het ziet er naar uit dat de jonge garde nog wat opstartproblemen heeft.

Maar we weten het pas zeker als de VVD zelf hier wat over zegt. Op https://vlaardingen.vvd.nl staat hier helemaal niet over te lezen, daar ontbreekt zelfs de nieuwe kandidatenlijst, en op Twitter en Facebook is er ook geen activiteit meer sinds 27 oktober. Dus VVD, schep duidelijkheid in deze zaak!

Door Pollie op 26-11-2017 16:51:05
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Foutje bedankt!

© De Vlaardinger  |  Inloggen