Zoeken

Kandidatenlijst VVD Vlaardingen

Vera Kalf en Nol Kloosterman grote afwezigen

De Algemene Ledenvergadering van de VVD Vlaardingen heeft op 20 november 2017 de kandidatenlijst voor de gemeenteraad van 2018 vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Bart Bikkers. Hij werd op 18 september 2017 al door de leden gekozen als lijsttrekker en nummer 1 op de lijst.


Het bestuur spreekt haar grote waardering uit voor alle leden, die bereid waren zich kandidaat te stellen, zowel voor verkiesbare als onverkiesbare plaatsen, om zodoende het liberale geluid in de gemeenteraad en daarbuiten te versterken.

Met deze lijst is volgens de VVD een goed mix van vernieuwing, ervaring en kennis aanwezig. “Alle kandidaten zijn gemotiveerd, ambitieus en willen zich graag inzetten voor Vlaardingen. Er is ingezet op verjonging wat altijd nieuw elan met zich meebrengt.” Aldus Fadime Örgü, voorzitter VVD.

Lijsttrekker Bart Bikkers toont zich zeer tevreden over de kandidatenlijst: “Ik ben ontzettend trots dat we als VVD met een sterk team de komende vier jaar aan het werk kunnen. We gaan samen aan de slag om Vlaardingers te laten weten dat we hen niet links laten liggen!”

Kandidatenlijst VVD Vlaardingen gemeenteraadsverkiezing 21 maart 2018
1. Bart Bikkers
2. Sven Ringelberg
3. Kees Rijke
4. Ruben van de Zande
5. Leonie Claessen
6. Han Zeegers
7. Ineke Bennaars
8. Frans van Brederoode
 


Auteur: VVD (Tekst)
Gepubliceerd: 21-11-2017
Aantal keer bekeken: 482


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Kandidatenlijst VVD Vlaardingen

© De Vlaardinger  |  Inloggen