Zoeken

Koen Kegel nieuwe lijsttrekker D66 Vlaardingen


Op de afdelingsvergadering van maandag 19 juni 2017 is Koen Kegel unaniem verkozen tot lijsttrekker voor D66 Vlaardingen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Koen is 30 jaar en is werkzaam als consultant bij VerdraaidGoed in BlueCity in Rotterdam. Daarnaast is hij mede-oprichter en bestuurslid van het Vlaardings Energie Collectief, waar hij als vrijwilliger werkt aan het realiseren van meer duurzame energieopwekking in Vlaardingen.

Koen maakt sinds 2014 deel uit van de fractie van D66. Eerst als fractiesecretaris en sinds begin dit jaar als raadslid. Hij volgt het landelijke D66-ontwikkeltraject voor jong talent ‘Route66’.

"Het is een grote eer dat de leden van D66 Vlaardingen mij het lijsttrekkerschap unaniem toevertrouwen." aldus Koen Kegel. “Ik zal er alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken. De afgelopen lokale, provinciale én landelijke verkiezingen hebben we steeds meer zetels weten te veroveren. Ik ben ervan overtuigd we deze stijgende lijn door zullen zetten met hulp van onze grote groep actieve leden. Zo zullen we in Vlaardingen nog sterker ons progressieve geluid kunnen laten horen."

Voormalig lijsttrekker en huidig fractievoorzitter van D66 Vlaardingen, Peter Caljé, noemt Koen Kegel een natuurtalent. “Ik maak Koen nu mee sinds 2014 en heb hem zien groeien. Hij pakt het politieke spel makkelijk op. Hij is klaar voor het grote werk. Het doet mij deugd om zo’n getalenteerde Vlaardinger als mijn opvolger te hebben.”

Ton Geurts, voorzitter van D66 Vlaardingen roemt de energie en effectiviteit van Koen. ”Hij is een bruggenbouwer. Koen heeft in een korte tijd al veel bereikt in de Vlaardingse politiek. Diverse moties van zijn hand op het gebied van duurzaamheid zijn door het gemeentebestuur overgenomen. Dat komt omdat hij met iedereen de dialoog aangaat voor een breed draagvlak. Ik ben ervan overtuigd dat D66 in Vlaardingen onder Koen’s inspirerende leiding een heel mooi resultaat zal boeken bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.”

 


Auteur: D66 (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 19-06-2017
Aantal keer bekeken: 1041


Reacties

Re: Koen Kegel nieuwe lijsttrekker D66 Vlaardingen

Benieuwd welke oud-gediende er nog meer vertrekken en plaats maken voor jong elan?? Ik stel voor dat in ieder geval Ivana Somers en Vera Kalf een andere hobby gaan zoeken. Dit geldt wat mij betreft ook voor Albert de Brouwer en Klaas Terpstra..

Door Ex politicus op 20-6-2017 13:42:32
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Koen Kegel nieuwe lijsttrekker D66 Vlaardingen

© De Vlaardinger  |  Inloggen