Zoeken

CU/SGP luister halfuur

27 maart fractiekamer stadhuis

Maandag 27 maart a.s. start de CU/SGP-fractie in  Vlaardingen met een luister halfuur. Voor aanvang van de fractievergadering kan iedereen, die de CU/SGP-fractie wat wil vertellen, op de fractiekamer in het stadhuis langs komen.

Het onderwerp wordt bepaald door degene die zich aanmeldt! Dit kan gaan over iets in de straat, de wijk, de stad, over het beleid, iets wat op de gemeenteraadsagenda komt te staan of over iets waarvan gevonden wordt dat het belangrijk is dat het bij de CU/SGP onder de aandacht komt. Tijdens het luister halfuur zal een raadslid en eventueel een fractieadviseur aanwezig zijn om te luisteren.

“Het is de bedoeling dat het luisterhalfuur elk eerste fractievergadering per maandelijkse vergader cyclus gehouden wordt” zegt Erik van Pienbroek raadslid voor de ChristenUnie SGP fractie “hierdoor kunnen we onderwerpen ook gelijk meenemen tijdens commissie vergaderingen en naar de raadsvergadering”.

Naast dat iedereen altijd direct contact met de fractie of raadsleden kan opnemen, wordt het luisterhalfuur extra ingezet. “Wij hebben gemerkt dat mensen het prettig vinden wanneer zij ook op afspraak in de fractiekamer langs kunnen komen”.

Wanneer iemand vanwege fysieke ongemakken niet in staat is om naar ons toe te komen, is de CU/SGP uiteraard altijd bereid om bij iemand langs te komen. Data en tijden staan op de website van de CU/SGP https://www.christenunie-sgpvlaardingen.nl en worden op Facebook en Twitter gedeeld.

Voor meer informatie neemt u contact op met fractie assistent Hans Poot hans.poot@vlaardingen.nl of 06-4143016 of Erik van Pienbroek erik.vanpienbroek@vlaardingen.nl of 06-10514630.

 

 


Auteur: CU/SGP (Tekst + Poster)
Gepubliceerd: 26-03-2017
Aantal keer bekeken: 763


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
CU/SGP luister halfuur

© De Vlaardinger  |  Inloggen