Zoeken

Wat wordt harde aanpak burgemeester?

ONS.Vlaardingen en vliegend materieel
Waaruit blijkt de keiharde aanpak van criminaliteit en overlast die burgemeester Jetten bij haar aantreden aankondigde? Dat vraagt ONS.Vlaardingen zich af. Afgelopen zondag gooide een groep jongeren vanaf het Liesveldviaduct met stenen naar winkelend publiek en naar auto's.

Met inzet van een Whatsappgroep konden de daders door de politie worden staande gehouden, maar bij dat staande houden lijkt het te zijn gebleven.

Doorlopen
"Dat de politie slechts naar een identiteitsbewijs vraagt en de jongens dan gewoon weer laat doorlopen; is dat wat we ons bij die keiharde aanpak moeten voorstellen?" vraagt raadslid Ron Boers zich af.

Gisteren was er weer een inbraak bij Donna Mode aan de Fransenstraat. De derde op rij voor deze winkel.

ONS.Vlaardingen gaat de burgemeester vragen waaruit haar aanpak bestaat voor bijvoorbeeld de inbrekers bij Donna Mode en de groep stenengooiers. Gaat zij de gezinnen van de jongens erbij betrekken? Volgt er een specifieke aanpak? Gaat zij de politie vragen harder op te treden?

Vragen te over, maar voorlopig weigert de nieuwe burgemeester te zeggen hoe haar criminaliteitsaanpak gaat verschillen van die van haar voorganger.
 


Auteur: ONS.Vlaardingen (Tekst)
Gepubliceerd: 15-02-2017
Aantal keer bekeken: 1280


Reacties

Re: Wat wordt harde aanpak burgemeester?

De keiharde aanpak zal net zo soft worden als bij bruinsma en blase ook toevallig allemaal burgemeesters met een PvdA stempel en dan in navolging de foei politie die niet daadkrachtig is continu wegkijkt en niet optreed en als de burgers dan aangifte doen seponeerd het openbaar ministerie de aangiftes.

Door Centrumbewoner op 15-2-2017 14:58:01

Re: Wat wordt harde aanpak burgemeester?

Ik vind dat Ron Boers moet eisen van de nieuwe burgemeester dat deze 12 jarige raddraaiers openlijk voor de trappen van het gemeentehuis 50 zweepslagen krijgen.

Door Aad solleveld op 16-2-2017 17:31:12
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Wat wordt harde aanpak burgemeester?

© De Vlaardinger  |  Inloggen