Zoeken

Nabil Bekal voorzitter AntipestoVanaf het prille begin 
van het Antipesto-avontuur heeft Brian Silos, tevens oprichter, de functie van voorzitter bekleed. Nu vond Brian Silos dat de tijd was gekomen om een ander de positie te laten vervullen. Het bestuur besloot dat Nabil Bekal, projectleider van de filmprojecten, de juiste persoon was om dit stokje over te nemen.

Brian Silos blijft in de uitvoering wel actief. Inmiddels heeft Antipesto honderden jongeren bereikt sinds 2016. Ook zijn vanaf 2013 talloze meldingen afgehandeld. Antipesto is gegroeid van twee medewerkers in 2013 naar 13 medewerkers en tientallen jonge vrijwilligers.

Er zijn stagiaires, die mogen trainen en van scholen kreeg Antipesto te horen dat ze als een van de beste stage adressen zijn beoordeeld. Dit alles voelt goed aan. Echter voor Nabil Bekal blijft het allerbelangrijkste dat jongeren er iets aan hebben en dat Antipesto hun leven een positieve draai geeft aan hun ontwikkeling. Dit door talentontwikkeling en hen bewust te maken van hun rol in de maatschappij. Day is de rivier die Antipesto wil bevaren.

Antipesto motiveert jongeren om ambassadeurs te zijn van en binnen hun leefomgeving. Bewustwording en talentontwikkeling staan hierbij centraal. Antipesto vindt alle complimenten en de interesse fantastisch. Maar het hierboven staande is waarom het werk wordt gedaan. Dat is de reden waarom Brian, Nabil en alle anderen zeggen: "Wij zijn Antipesto!"

 


Auteur: Nabil Bekal (Tekst + Verzorging Fotografie)
Gepubliceerd: 09-10-2017
Aantal keer bekeken: 271


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Nabil Bekal voorzitter Antipesto

© De Vlaardinger  |  Inloggen