Zoeken

LOOKtv (be)stuurloos

Leiding gaat en komt (later)
SCHIEDAM - Het voltallige bestuur van de Stichting Stadsomroep Schiedam heeft donderdagavond bekendgemaakt dat het binnenkort in zijn geheel terug gaat treden.
Met deze stap wil het bestuur de weg naar de toekomst vrijmaken voor de omroeporganisatie, zo wordt gesteld. Wij lezen in een bericht van de omroep: "De bedoeling is om te komen tot een nieuw, jonger en enthousiast team dat van Looktv een zender moeten gaan maken die past bij een nieuw stedelijk elan.

Ook moet meer gebruik worden gemaakt van mogelijkheden op het gebied van digitale media. In een brief van het gemeentebestuur wordt aangedrongen op ingrijpende vernieuwingen. Volgens voorzitter Ton van Gestel was de organisatie hier al mee bezig maar is men er te lang van uitgegaan dat de veranderingen stapje voor stapje vanuit de bestaande organisatie gerealiseerd konden worden.

Vanuit dat perspectief zijn door het bestuur onder meer de mogelijkheden van samenwerking met de Omroep Vlaardingen en Pop Up TV onderzocht, maar hebben besprekingen op dat punt tot nog toe niets opgeleverd. In de brief wordt aan de Stadsomroep gemeld dat de gemeenteraad wel degelijk ziet dat er stappen worden gezet maar dat deze te kort en te weinig zijn.

Om de zaken te bespoedigen is een tijdspad gesteld waarop veranderingen zichtbaar moeten zijn. De raad gaat uit van april 2018. Het nu nog zittende bestuur zegt zich daarin te kunnen vinden. De komende periode wordt ook gebruikt om alle energie in te zetten op het formeren van een nieuw bestuur dat het voortouw kan nemen in verdergaande vernieuwingen.

Het huidige bestuur, bestaande uit Ton van Gestel (voorzitter), Cor van Tilborg (penningmeester) en Henk Eikenbroek (secretaris), blijft aan tot een nieuw bestuur is geformeerd.

 


Auteur: Jan Schrijver (Tekst)
Gepubliceerd: 06-10-2017
Aantal keer bekeken: 181


Reacties

Re: LOOKtv (be)stuurloos

Werd tijd !!!

Door Fred Fukkink op 6-10-2017 07:52:37
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
LOOKtv (be)stuurloos

© De Vlaardinger  |  Inloggen