Zoeken

Oktobermaand? Hamburgeren!

Traiteur de Culinair

Zoals gebruikelijk maakt Traiteur de Culinair van de meeste circa dertig dagen een lekkerbekkenmaand. Ditmaal is dat oktober: voormalig achtste maand en telt de maximale eenendertig dagen. Dat is dus lekker lang genieten. Oktober mag dan historisch als wijnmaand te geboekstaafd zijn: aan de Billitonlaan staat de hamburger centraal.

De schijven gebakken of gegrild vlees van 100% Black Angus rund - liefst 200 gram per stuk - op een opengesneden broodje, worden aangekleed met sla, tomaat, ui, bacon, augurk en kaas. Met daaroverheen bijvoorbeeld mosterd en ketchup is het een ware en op Amerikaanse leest geschoeide hamburger van de hoogste en meest constante kwaliteit en smaak. In totaal zijn er acht varianten in smaakpapil beleving en opmaak. Hiervan is er één vegetarisch.

Op de menukaart vind je alle tongen en uitvoeringen. En wist u dat er een groeiende groep connaisseurs is die bij hun hamburger met veel smaak een rood wijntje drinkt? Waarom dus oktober niet zelf uitgeroepen tot zowel hamburger- als wijnmaand! Hierbij gaan traditie en hedendaagse beleving moeiteloos hand-in-hand.

Traiteur de Culinair
Billitonlaan 14-16
3131 LK Vlaardingen

Telefoon : 010-234 17 97
Website www.traiteurdeculinair.nl/
E-mail info@traiteurdeculinair.nl

Geopend : ma t/m vr (14.00-20.00 uur)
  zondag (16.00-20.00 uur)

Bezorgservice bedrijven : ma t/m vr
Partyservice : 7 dagen/week

 


Auteur: Peter Joore (Tekst), Sylvia Kortleven (Fotografie)
Gepubliceerd: 03-10-2017
Aantal keer bekeken: 162


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Oktobermaand? Hamburgeren!

© De Vlaardinger  |  Inloggen