Bericht van bewoners Park Hooglede

Dinsdag 5 september is door de Politie bevestigd dat er geen aangifte is gedaan tegen een of meer wijkbewoners. De politie heeft aangegeven dat ze afgelopen vrijdagavond 'van bovenlangs' een verzoek kregen om een aangifte op te nemen bij een familielid van de initiatiefnemer van het medisch centrum hoog lede.

De politie heeft hierop maandag dit familielid van initiatiefnemers gesproken, maar heeft dus geen aangifte opgenomen. Desgevraagd bevestigde de politie dat het verzoek afkomstig was van een wethouder.

Inmiddels is beeldmateriaal veilig gesteld waaruit onomstotelijk blijkt dat het verhaal van initiatiefnemers niet waar is.
De hierbij vals beschuldigde wijkbewoner is onthutst dat initiatiefnemers van het medisch centrum en zelfs een wethouder, de werkelijkheid bewust hebben opgeklopt tot een verhaal van "intimidatie, bedreiging en een serieus vergrijp" van een familielid van de initiatiefnemers door een wijkbewoner.

Duidelijk is ook geworden dat dit een doelbewuste actie is geweest van een van de initiatiefnemers, die vrijdagavond nog voor de deur van deze wijkbewoner heeft staan posten in een auto. Gelukkig hebben wij politie die haar burgers beschermt: met dank aan de politie Vlaardingen. Zij vonden de spandoeken trouwens ook prima.

Foto
Zoals het zou worden?

 


Auteur: Bewoner (Tekst), Park Hooglede (Fotografie)
Gepubliceerd: 06-09-2017
Aantal keer bekeken: 1625

Klopt wethouder zaak op?!