Zoeken

Loggerfestival gaat door, tenzij…


Afgelopen jaar verrichte burgemeester Bert Blase de opening van het Vlaardings Loggerfestival. Dit jaar is het de beurt aan onze nieuwe burgemeester, die geen haring lust, om dit Vlaardings volksfeest te openen.

Een vruchtbaar overleg heeft er vrijdagochtend 16 juni toe geleid dat de organisatie aan alle gestelde eisen kan voldoen. Er ligt dus voor wat betreft de brandweer en politie nu géén negatief advies meer.

Wethouder financiën Arnout Hoekstra heeft later op de dag bevestigd de vernieuwde eisen te financieren en zal daar komende week aan de raad nòg toestemming voor vragen. Wel houdt burgemeester Annemiek Jetten nog steeds vast aan de eindtijden voor wat betreft de optredens van vrijdag 23:00 uur en zaterdag 22:00 uur.

Ben Trooster, over hoe het nu verder gaat :

"De eindtijden vind ik nog steeds onbegrijpelijk, want nu krijgen we het helemaal niet meer uitgelegd ! Maar goed; dit heeft van alle partijen al te veel energie geëist, dus ik ga me nu concentreren op wat nog wél mag, want we hebben nog een aardige puzzel op te lossen voor wat betreft de programmering, nu we eerder moeten stoppen. We gaan er weer een mooi feest van maken met, zoals het er nu naar uitziet mooi weer! De mensen moeten onze Facebookpagina, vanaf maandagavond, maar raadplegen voor de definitieve programmering!”

Link naar FaceBook van het VL.Loggerfestival : LINK

Link naar WebSite van het VL.Loggerfestival : LINK


Het zit ook dit jaar Ben Trooster niet echt mee met de organisatie van het VL.Loggerfestival. Afgelopen jaar kon hij alleen maar voorzichtig rondlopen met zijn arm in de mitella, terwijl hij zo graag alles met beide handen aanpakt. Nu dit jaar had hij bijna alles met beide handen vast, maar moest hij de laatste uurtjes uit handen geven. Maar hij zit niet bij de pakken neer. Hij zal een feest neerzetten van formaat, in de uren die het hem gegund is !!

Foto hieronder is van de zaterdagavond vorig jaar. Het gaat gewoon wéér zo'n mooi feest worden !!

 


Auteur: Text: Redactie / Foto's & Opmaak: Cees Groen
Gepubliceerd: 17-06-2017
Aantal keer bekeken: 1971


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Loggerfestival gaat door, tenzij…

© De Vlaardinger  |  Inloggen