Zoeken

Jasper en het Groot Dromenboek

Avontuurlijk musical in Stadsgehoorzaal
Stichting On Steetsj speelt op 5 en 6 januari 2018 de avontuurlijke musical "Jasper en het Grote Dromenboek" in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, als afsluiter van de kerstvakantie, voor iedereen vanaf 6 jaar.
De voorstelling
Jasper is een jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. Op zijn kamer staat een grote kist vol speelgoed, daarmee speelt hij en droomt hij weg in zijn eigen fantasiewereld. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn 'dromenboek'.

Op een dag vat deze plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere en enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld. Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar... dat moet binnen een nacht van zes uur. Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden....?

Kaarten en praktisch
De voorstelling wordt gespeeld in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, op 5 januari (aanvang 19:30 uur) en 6 januari (aanvang 14:30 uur) 2018. De entree bedraagt €17,50 voor volwassenen en €15,- voor jeugd t/m 12 jaar, entreeprijs is inclusief consumptie en reserveringskosten. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, en op www.stadsgehoorzaal.nl.

Stichting On Steetsj
Stichting On Steetsj is een recent opgericht theaterproductiebedrijf dat per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen op de planken wil brengen. Iedere voorstelling wordt gemaakt door nieuw creatief talent en zo krijgt deze de kans om zich te ontwikkelen.

Naast een jaarlijkse grote theatervoorstelling continueren we door het organiseren van workshops, ondersteunen we andere gezelschappen op het gebied van techniek of artistieke adviezen, en produceren we kleinere producties zoals vertelavonden, kindershows of improvisatietheater. Meer informatie over de stichting en de activiteiten op www.onsteetsj.nl.

 


Auteur: Stadsgehoorzaal (Tekst + Verzorging Fotografie)
Gepubliceerd: 07-12-2017
Aantal keer bekeken: 144


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Jasper en het Groot Dromenboek

Laadtijd van deze pagina: 0,078129

© De Vlaardinger  |  Inloggen