Zoeken

Pietenkelder in Museum Vlaardingen


Op 18 november komt Sinterklaas met zijn pieten weer aan in Vlaardingen. Sinterklaas heeft gevraagd of de leerling pietjes in Museum Vlaardingen op onderzoek uit mogen, want ze mogen nog niet mee de daken op.

De pietjes hebben door heel het museum gestruind en zijn zelfs in de kelder geweest. Daar was het toch wel erg donker en best wel eng... En toen kwam ook nog eens Hoofdpiet langs, dat was schrikken...

De pietjes moesten snel mee, maar in alle haast zijn hun mutsjes afgevlogen en liggen nog in de kelder. Kun jij de mutsjes vinden? En zie jij ook welke kleur veer daaraan hoort te zitten? Met een zoekplaat kun jij de veertjes bij de goede mutsjes steken. Succes.

Je kunt de pietenkelder bezoeken van zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december 2017. Museum Vlaardingen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen tijdens openingstijden met Leoni van der Burg of Jan Willem de Gids op telefoonnummer 010-4348722 of via de email op info@vvv-vlaardingen.nl.

 


Auteur: Museum Vlaardingen (Tekst)
Gepubliceerd: 14-11-2017
Aantal keer bekeken: 113


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Pietenkelder in Museum Vlaardingen

Laadtijd van deze pagina: 0,0781163

© De Vlaardinger  |  Inloggen