Zoeken

Doe-het-zelf-pakket met 2 zonnepanelen


Slim investeren in eigen stroom en de komende tientallen jaren besparen. Zonnepanelen Vlaardingen en BrightSun hebben een doe-het-zelf zonnepanelen kwaliteitspakket samengesteld dat geschikt is voor (huur)woningen, schuren en tuinhuisjes. Duurzaamheid, lange garantie en hoge opbrengst waren de uitgangspunten voor dit betaalbare pakket.

Het pakket bestaat uit twee glas-glas-panelen en elk paneel heeft een eigen omvormer. Dat zorgt voor een maximale opbrengst en lange bedrijfszekerheid. Er is geen centrale omvormer nodig. De zonnecellen zijn ingesloten tussen twee glasplaten en daardoor bestand tegen beschadigingen en weersinvloeden. Bij www.zelfuwstroom.nl kunt u de specificaties bekijken en een bestelling doen.

Dit glas-glas-pakket kan met bijgeleverde snoer en stekker direct in het stopcontact. Twee panelen per groep is toegestaan. Gemakkelijk op diverse plekken te plaatsen en meenemen als je gaat verhuizen.

Deze panelen hebben een 15 jarige productgarantie en 30 jarige opbrengst garantie van 80%. De micro-omvormers hebben een 20 jarige productgarantie. Dit pakket kan de vergelijking doorstaan omdat vaak zonnepanelen met folie worden aangeboden die kwetsbaar zijn voor beschadigingen.

Verder zijn de zonnepanelen van het merk DMEGC licht in gewicht en worden ze geleverd door een goed bekendstaande fabrikant die de garanties kan waarmaken.

Omdat wij veel belangstelling verwachten voor dit pakket is het met € 90,-- korting te koop en kost 
€ 759,--. U kunt het pakket online bestellen via www.zelfuwstroom.nl.

 


Auteur: Sjaak Bauman (Tekst + Illustraties)
Gepubliceerd: 12-10-2017
Aantal keer bekeken: 187


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Doe-het-zelf-pakket met 2 zonnepanelen

Laadtijd van deze pagina: 0,0625087

© De Vlaardinger  |  Inloggen