Zoeken

Gratis kinderfilm: Brammetje Baas

Op Naar De Windwijzer

In samenwerking met de Springfoundation vertoont De Windwijzer in de herfstvakantie op maandag 16 oktober de leuke familiefilm ‘Brammetje Baas’ (2012) van regisseur Anna van der Heiden. De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken.

Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten. Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De toegang is gratis (en er is ook nog limonade en wat te snoepen) De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95. De film begint om 14.00 uur en zal om ongeveer kwart voor vier afgelopen zijn. U kunt reserveren via: info@dewindwijzer.nl

 


Auteur: De Windwijzer (Tekst + Verzorging Fotografie)
Gepubliceerd: 11-10-2017
Aantal keer bekeken: 132


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Gratis kinderfilm: Brammetje Baas

Laadtijd van deze pagina: 0,062492

© De Vlaardinger  |  Inloggen