Zoeken

Buurtlunch wordt “Meet&Greet”

Antipesto op je bord

Meet&Greet is de nieuwe naam van de buurtlunch welke vorige jaar een succesvol effect heeft gehad bij de bewoners van de VOP (Vettenoordse Polder).

2016-2017

De buurtlunch had een verbindende rol in de wijk en functioneerde als een plaats waar informatie, van zowel bewoners onderling als plannen van de lokale overheid over de wijk, gedeeld werd aan hen die makkelijk en moeilijk te bereiken zijn.


2017-2018

De Meet&Greet zal inhoudelijk meer gericht zijn op het delen van informatie en het stimuleren tot buurtbinding. Er zal meer aandacht zijn voor nationale feestdagen en gemeentelijke initiatieven.

In de Meet&Greet zal er nu ook meer plaats worden gemaakt voor het presenteren van zorg- en veiligheidsinstanties. (gemeentelijke) organisaties, initiatieven en instanties krijgen de ruimte om uit te leggen wat hun werkzaamheden zijn. Tijdens de Meet&Greet wordt er ter plekke ruimte gemaakt voor een eigen kraam of informatiepunt.


De buurtlunches werden altijd op een woensdag gepland, maar dit zal tijdens de Meet&Greet anders worden. De Meet&Greet zal plaatsvinden op de laatste woensdagmiddag van de maand en elk kwartaal op een zaterdag om ook werkenden te bedienen.


Het openingsdiner is een onderdeel van een groot dagprogramma, waarin Vlaardingen Werkt samenwerkt met het Museum Vlaardingen, het wijkteam van de VOP-wijk en Minters.

Programma 25 oktober:


14:30 - 16:30 Meet & Greet VOP-wijk in museum Vlaardingen. Inclusief rondleidingen in het
Museum Vlaardingen met professionele gidsen.

17:00 Officiële opening van Resto van Lopik door Ruud van Harten, de wijkwethouder van de
VOP-wijk (Inloop vanaf 16:30).

17:15 - 20:00  3-gangen openingsdiner in Resto van Lopik. Met tussen de gerechten door diverse
optredens en presentaties.


 


Auteur: Nabil Bekal (Tekst + Verzorging Fotografie)
Gepubliceerd: 11-10-2017
Aantal keer bekeken: 226


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Buurtlunch wordt “Meet&Greet”

Laadtijd van deze pagina: 0,0781312

© De Vlaardinger  |  Inloggen