Zoeken

Wijkschouw in Centrum Vlaardingen


PvdA Vlaardingen wil graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in de diverse wijken van onze stad. Daarom bezoeken fractie- en bestuursleden van de PvdA de wijken en willen gesprekken voeren met de inwoners van de wijk. Noem het een wijkschouw.

Op vrijdagmiddag 30 juni 2017 vindt de wijkschouw plaats in het Centrum van Vlaardingen. Aanvang is 17.30 uur in ons PvdA-pand aan de Hoogstraat 193 A. Daar zal eerst gezamenlijk een maaltijd worden genuttigd, die verzorgd zal worden door Vers Vlaardingen. Inwoners van het Centrum zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Graag wel van te voren even opgeven of u hierbij aanwezig wil zijn en of er speciale dieetwensen zijn. Dat kan door een mailtje te sturen naar nel.versteeg@vlaardingen.nl of bellen naar 06-2950 1055, graag uiterlijk op 23 juni in verband met de voorbereidingen.

Na ontvangst met gezamenlijke maaltijd, zal tijdens de koopavond een wandeling plaatsvinden door het centrum van de stad. Hierbij zullen plekken bezocht worden, waar mooie initiatieven zijn ontstaan. Maar PvdA Vlaardingen wil ook geïnformeerd worden over minder fraaie zaken in de wijk en zal ook daar een bezoek brengen.

De bewoners leveren op deze wijze extra input voor het verkiezingsprogramma van de PvdA Vlaardingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De wijkschouw zal circa 20.30 uur worden afgesloten in het PvdA-pand.

 


Auteur: Nel Versteeg (Tekst)
Gepubliceerd: 19-06-2017
Aantal keer bekeken: 347


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Wijkschouw in Centrum Vlaardingen

Laadtijd van deze pagina: 0,1718801

© De Vlaardinger  |  Inloggen