Zoeken

Laatste Muzikaal Onthaal (van dit seizoen) 2 juli in Stadsgehoorzaal


Op 2 juli a.s. geef ik mijn jaarlijkse grote show in de Stadsgehoorzaal. Ik sluit hiermee het seizoen af van de shows in Prikkewater. Dit wordt een prachtige show, met ondersteuning van de Stadsgehoorzaal zelf, Jumbo Wuijts en bloemist Moois van Mooy. De Stadsgehoorzaal berekent mij niets, Jumbo zorgt dat de artiesten en medewerkers een lunchpakketje krijgen en de bloemist geeft bloemen.

Ook de artiesten treden belangeloos op en dat zijn niet de 1e de besten. Marina Poot zal met de leerlingen van haar dansschool Let’s dance, de show omlijsten met mooi showballet. Martin Poot gaat het podium aankleden. Dave v.d. Wal is de presentator en zal ook zingend optreden.

Artiesten komen uit Amsterdam – Pierre & Manon. Rotterdam Perry Zuidam. Ridderkerk de Spaanse zanger Javi Escalera. Peter Strykes treedt op en zal mijn album “Rita door de jaren heen” aan mij overhandigen.De afsluiting wordt spectaculair ingevuld door de groep “The Philly Ladies” van Justine Pelmelay. Denk aan de tijd van Three Degrees.

 


Auteur: Redactie (Tekst + Fotografie)
Gepubliceerd: 19-06-2017
Aantal keer bekeken: 472


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Laatste Muzikaal Onthaal (van dit seizoen) 2 juli in Stadsgehoorzaal

Laadtijd van deze pagina: 0,0937447

© De Vlaardinger  |  Inloggen